Diensten

Onze diensten

Door middel van drone content in zowel FPV als cinematische beelden ontzorgen wij ondermeer ondernemingen & media bedrijven als freelance drone operator.

Ook verzorgen wij volledige bedrijfsvideo en fotografie & social media content voor langere periodes. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in een periode van 6 maanden om jouw onderneming te laten zien dmv diverse soorten content

drone, multicopter, dji

Bedrijfs film / promotie content

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bedrijf te promoten door middel van drone content. Voor een volledige video combineer ik drone materiaal met grond materiaal om zo een compleet plaatje te krijgen van wat jouw onderneming inhoudt, met natuurlijk de focus op drone content. Ideaal om op jouw website te zetten als introductie, of als sociale media promotie materiaal.

evenementen

Om jouw evenement te promoten is het mogelijk om door middel van drone content meerdere mensen te bereiken voor aankomende evenementen of puur als herbeleving bij bijvoorbeeld een succesvolle afsluiting van je evenement.

bride, groom, matrimony

Bruiloften

Met luchtbeelden creëer je een uniek perspectief van jouw bruiloft. Het laat op een prachtige wijze een mooi overzicht zien van het feest. Een video die jaar na jaar een prachtige herinnering op zal blijven roepen .

controle werkzaamheden

Drones worden steeds meer ingezet bij bijvoorbeeld controle werkzaamheden bij windmolens, kerken en natuurgebieden. Maar bijvoorbeeld ook voor de brandweer. Hiervoor ga ik samen met de desbetreffende organisatie te werk.

the windmills, energy, poland
roads, field, architecture

Landgoed film en fotografie

Tegenwoordig wordt er door makelaars steeds meer gebruik gemaakt van drone content voor huizen en landgoed. Door huizen op deze manier neer te zetten verhoog je de waarde van jouw verkoop.

Bouwprojecten

Wil jij jouw bouwproject gescreend hebben, of simpelweg als herinnering vastleggen. Ook hierin helpen we je graag verder.

 

housebuilding, new building, single family home

Naast drone beelden zijn ook grond beelden mogelijk in 4k ultra hd kwaliteit.

Heb je zelf een idee over een project? vraag naar de mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Dit word uitgezocht tijdens de Pre check, hierin ga ik doormiddel van de Nederlandse luchtvaart kijken of er restricties zijn voor de locatie deze zorg word u dus ontnomen 

de drones in onze bezitting kunnen vliegen tot windkracht 4 ( liefst lager )

bij regen of dichte mist kan er niet gevlogen worden met een drone.

Afhankelijk van de situatie is dit zeker mogelijk! daar waar het niet kan, vul ik de video aan met grond beelden door middel van een handheld met gimbal