Portfolio

De technologie die je bediend en onder controle hebt, is voor mij de ultieme kick.

het vliegen van een drone is voor mij altijd een geweldige ervaring geweest. Jezelf vogelvrij kunnen bewegen door het luchtruim en Fantastische beelden maken. Tijdens mijn 6 maanden reizen door Zuid Amerika met een drone heb ik ongelofelijk veel ervaringen en inspiratie op kunnen doen. Een gevoel dat zich bij elk project uit. 

een passie die mij grijpt, en die ik graag wil delen

- Rob Rovers, founder rrDroneSolutions

Het mais seizoen is weer ten einde, het proces is enorm mooi om mee te maken, Zeker vanuit de lucht ! Ze wouden hun werkzaamheden in beeld laten brengen door middel van een drone. Hier in heb ik de klant ontzorgt. Met een enorm tevreden klant als eindresultaat 

                                  Van den Hurk Bedrijfswagens heeft een gigantisch wagenpark, een mooie klus om met de drone vast te leggen.                                                          Voor deze klant is de banner video, bedrijfspromo en fotografie van het pand volledig verzorgd. 

                                            De Saffier Se 33 Life is ontworpen om het leven te vieren met je vrienden en familie in de grote cockpit.                                                                               In het grootste comfort, zeilen met hoge snelheden die een gemakkelijke bediening combineren.  

Maersk is een van de grootste spelers als het gaat om container shipments voor Pride month heeft maersk een container in regenboogkleuren laten spuiten door een speciale artiest om hun support voor diversiteit in de wereld te uiten! deze container is op een wereldreis door verschillende continenten, waar onder ook rotterdam hiervoor vroegen ze om een promotioneel filmpje van de container in Nederland. 

Glas plaatsen op de negende verdieping van een flatgebouw is geen probleem voor deze onderneming, in samenwerking met een kraan bedrijf was de klus snel geklaard. promo is gemaakt met drone beelden in combinatie met detail shots met de grond camera.

Een leuke promo in opdracht van lets row. een onderneming die subs verhuurt.
ze wouden een video waarin de tocht die je aflegt met de sub werd vastgelegd.

                                           Geert wou zijn project in de spotlights zetten om zo het bereik van zijn klanten te vergroten.                                               Het project ging over de plaatsing van  een grote winkelruit. En alles wat hierbij komt kijken.

In opdracht voor het Veghels nieuwsblad, en kliknieuw. ben ik tijdens de dikke pak sneeuw op pad gegaan om dit vast te leggen. een erg mooie opdracht! een mooie herrinering aan een weekend vol met sneeuwpret!