Portfolio

De technologie die je bediend en onder controle hebt, is voor mij de ultieme kick.

- Rob Rovers, founder RRDroneSolutions

Recente Projecten van RRDronesolutions:

Een mooie promo mogen verzorgen voor Saffier yachts, na het verlaten van het oude pand. wouden ze door middel van FPV drone content het nieuwe pand laten zien. En dat is gelukt!                                                 

Voor de Gelreman 2022 mocht ik een recap maken van het evenement, een mooi complicatie van de deelnemers en vrijwilligers  die mee hebben gedaan! 

Samen met Danna Fotograaf en meerdere hobby fotograven mocht ik een mooie inspirerende reis maken door IJsland. Hier boven vind je een recap van zowel fotografie, als drone beelden.      

IBN Kwekerij die doormiddel van FPV Drones in gefilmd. bij dit project zijn alle aspecten in het bedrijfsproces meegenomen                                                           

De Saffier Se 33 Life is ontworpen om het leven te vieren met je vrienden en familie in de grote cockpit. Voor Saffier was een shoot op de Noordzee nodig om de jacht tot zijn recht te laten komen

Voor The Deticated Experience verzorgen wij de after movies, en social media content van de evenementen die ze houden.                                                                                

Maersk is een van de grootste spelers als het gaat om container shipments voor Pride month heeft maersk een container in regenboogkleuren laten spuiten door een speciale artiest om hun support voor diversiteit in de wereld te uiten! deze container is op een wereldreis door verschillende continenten, waar onder ook rotterdam hiervoor vroegen ze om een promotioneel filmpje van de container in Nederland. 

Een leuke promo in opdracht van lets row. een onderneming die subs verhuurt.
ze wouden een video waarin de tocht die je aflegt met de sub werd vastgelegd.

In opdracht voor het Veghels nieuwsblad, en kliknieuw. ben ik tijdens de dikke pak sneeuw op pad gegaan om dit vast te leggen. een erg mooie opdracht! een mooie herrinering aan een weekend vol met sneeuwpret!